Gempse Roofvogelworkshop 27 mei

Deze kennismakingsworkshops duren gemiddeld 2 uur en gaan van start op de jachtzolder van de Gempemolen met een ontvangstdrankje en een korte algemene uitleg over roofvogels, waarbij we ons naadloos aanpassen aan groot en klein(er).

Daarna gaan we met de vogels naar de Gempse vliegweide. (Best wandelschoenen of laarzen voorzien.) We leren iets over loerdraaien en proberen dat zelf ook uit, uiteraard met een echte valk! Na een korte pauze met een drankje is het dan tijd om de vogels naar de handschoen te laten vliegen.

Max 15 deelnemers per workshop, deelnemen kan van 11 tot 111 jaar

Max 1 bezoeker* per deelnemer

Opgelet: er is steeds een minimum van 10 deelnemers nodig én een droge dag om de workshop te laten doorgaan. U wordt tijdig verwittigd als het niet doorgaat. We stellen dan een nieuwe datum voor.

Prijs per deelnemer is 24 euro, inclusief 2 drankjes tijdens de workshop. Deelnemers mogen foto's maken (niet voor commercieel gebruik) maar we vragen van er geen 'paparazzi-toestanden' van te maken

* Bezoekers die meekomen met een deelnemer zijn zeker welkom! Het is echter wel gebleken in het verleden dat door de aanwezigheid van te veel 'bezoekers' er storende situaties ontstonden. Daarom vragen we een bijdrage van 10 euro per bezoeker. Ook zij krijgen hiervoor wel 2 consumties in de Gempemolen en mogen (behalve tijdens de ontvangst en de uitleg) het buitengedeelte mee volgen vanop afstand. Fotograferen en filmen is aan de bezoekers toegestaan (niet voor commercieel gebruik)

Per persoon (deelnemer of bezoeker) dien je een inschrijvingsformulier in te vullen

-> INSCHRIJVEN workshop zaterdag 27 mei 2017, van 11u tot 13u

-> INSCHRIJVEN workshop zaterdag 24 juni 2017, van 11u tot 13u

Meer items

Contact

Gempstraat 56 3390 Sint-Joris-Winge
info@gempemolen.be
T 016 48 73 07

Al onze straffe stoten voor de komende periode!

Agenda met straffe stoten en stunts!
by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x

<
>
x